Çoklu çekici

Yol kenarındaki acil durumlar can sıkıcı, stresli ve hatta bazen tehlikeli olabilir. İster basit bir patlak lastikle arıza yapmış olun, ister motorunuz durmuş olsun, yolun kenarında mahsur kalmak asla iyi bir şey değildir. Sizin ve aracınızın güvenliğini sağlamak için yol yardımına sahip olmanın önemli olduğu yer burasıdır.

Bir çekici genellikle asla çok uzakta olmasa da, bu sektördeki şirketler genellikle bir kol ve bacak şarj eder. Yol yardımı hizmeti için ekstra bir aylık ücret ayırmaya değer olabilir.

Yol yardımı neleri kapsıyor?

Farklı hizmet sağlayıcılar tekliflerinde farklılık gösterse de, Arrive Alive'a göre aşağıdakiler tipik olarak sunulan temel hizmetlerden bazılarıdır:

Arızaya neden olan sorunun araştırılması ve giderilmesi.

Akü arızası: Akünün neden aracı çalıştırmadığını kontrol etme ve aracı takviyeyle çalıştırmaya yardımcı olma.

Lastik sorunları: Patlak bir lastiğin veya hasarlı lastiğin yedek lastikle değiştirilmesine yardımcı olmak. Yedek lastik en yakın oto çekici/kurtarıcı 7/24 yol yardım yoksa araç çekilebilir.

Elektrik veya mekanik arızadan sonra bir aracı en yakın yetkili satıcıya veya yetkili tamirciye çekmek

Kazaya karışan bir aracı kaza mahallinden uzaklaştırmak.

Bir aracın yakıtı bittiğinde az miktarda yakıt sağlamak.

Lokavt Hizmeti: Anahtarlar bir araç içinde kilitlendiğinde veya anahtarların değiştirilmesi durumunda aracın açılması ve anahtarların alınması için çilingir hizmeti alınması. Sadece anahtar kaybetme gibi ihmaller sonucu değil araç hırsızlığına teşebbüs sonucu oluşan hasarlar da araç kilitlenebilir.

Karda mahsur kalan bir aracın çekilmesi.

Aracın güvenli depolanması.

Araç iadesi.

Aracın kurtarılması ve vinçle kaldırılması.

Aracın Korunması: Depolama ve onarım için güvenli bir şekilde çekilinceye kadar sürücülerin veya aracın yanında kalması için silahlı bir güvenlik görevlisi sağlanabilir.

Yol kenarı ve tıbbi yardım hizmetleri endüstrisinin İstanbul çoklu çekici oldukça rekabetçi hale gelmesiyle birlikte, her zaman farklı sağlayıcıların sunabileceği ek avantajlar vardır.

Acil servis sağlayıcıları genellikle sağlanan hizmetler ve ilgili maliyetler aracılığıyla kendilerini farklılaştırırlar. Üyelik seviyeleri aynı zamanda en uygun fiyatlı paketlerden yönetici ve daha kapsamlı paketlere kadar uzanan farklı bir faktördür.

Acil bir durumda, yardım için çağrılabilecek güvenilir bir servis sağlayıcıya sahip olmak yardımcı olur.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started